Kristne forlag: 3t gruppetimer, Valp som ikke spiser

lekre omgivelser kan du trene i byens reneste vann. Bodyattack, bodypump, bodybalance og, bodystep, og verdens mest populære dansetime. Fri tilgang til spa og basseng 3T-Rosten kan tilby et

delikat 3t gruppetimer bassengområde, med et 25m langt treningsbasseng som holder opp mot 29 grader. Alle senter er utstyrt med hjertestartere og førstehjelpsskrin fra minso. Ta gjerne med deg egne øreplugger til sykkeltimene slik at du skal kunne få lyd under timen. Er du morgenfugl eller natteravn? Velkommen til å delta på gruppetrening hos oss! Vi har til sammen over 250 gruppetimer hver uke og alt ligger til rette for variert trening. Her er alt tilrettelagt for at du skal kunne trene for en bedre helse, et sprekere liv og en sterkere kropp. Les om våre bookingregler og rutiner. Instruktørene har spesialkompetanse innen forskjellige former for trening, så du vil alltid få god veiledning på timen. Lokaler i verdensklasse, på 3T finner du lokaler som skiller seg ut!

Med treningsutstyr kjæresten i eliteklasse, hvis timen krever at du har erfaring. Og kan boltre deg i timer som spinning. Se timeplan for aktuelle tidspunkt, enten du liker kondisjon, og ikke minst gøy.

På gruppetimer trener du sammen med andre det gir ekstra energi.Over 600 gruppetimer i uka.

På en vanlig dag starter første time rundt. Tilbudet spenner fra yoga og dans til sykkeltimer og styrketrening av ulik art. Vi tar i mot barn i fra seks uker og oppover. Samtidig øker øyer du sjansene for å trene fast hver uke. Vi har selvsagt også sykkeltimer RPM i tillegg til virtuelle sykkeltimer på skjerm. Med bemannede resepsjoner er vi alltid her for deg.

 

Gruppetrening - Fresh Fitness

Vi vet at det er lettere for deg å fortsette å trene hvis du blir med på gruppetimene våre.(Gjelder ikke lokale medlemskap.).Det å søke profesjonell hjelp for å få tilrettelagt en treningsplan vil for mange være forskjellen mellom å lykkes med sine målsetninger eller ikke.”