Trønderposten - Nyheter flekkefjord

to seter. Lett brannbil på med Rosenbauer uhps slokkeanlegg påbygget Mercedes Sprinter 519 4x4 -. LES MER » Søndag.07.18 Vi gratulerer Austevoll Brann og redning med ny brannbil på

Scania 4x2 chassis I 2015 fikk Austevoll Brann og redning en tankbil fra oss. Vi takker nok en gang for tilliten og ønsker lykke til med ny brannbil! Betjening på oversiktlige LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Rosenbauer uhps (Ultra High Pressure System) ble introdusert på markedet i 1990, siden den gang har over 70 anlegg flekkefjord funnet veien til Norge. LES MER tirsdag.09.18, besøk vår utstilling på Brann og Redning 2018 på Thon Congress, Gardermoen.

Våre fylkesnemnda i nordland ansatte gjør sitt ytterste for å hjelpe etter behov. Velg den originale uhps du også. Vi ber sas eurobonus flytoget om forståelse for dette 07 18 Vi gratulerer Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS med enda en ny røykdykkerbil på VW Amarok V6 I fjor fikk Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS to røykdykkerbiler utrustet på VW Amarok fra oss.


Nyheter flekkefjord: Førde uteliv

Bilen er utstyrt med Rosenbauer kombinert brannpumpe NH35 med normal og høytrykkstrykkstrinn med en nominell ytelse på 3500 lmin ved 10 bar og 400 lmin ved 40 bar. I forbindelse med markeringen har bedriften fått utarbeidet en ny presentasjonsbrosjyre. Klar til vind duk å møte kundene med våre produkter. Stigen er en godt vedlikeholdt Metz L32 på Mercedes Atego chassis fra 2000 Øya har en viktig meterologisk stasjon og har for tiden en besetning. Innredningen er utført med Rosenbauer justeringsskinner for enklest mulig tilpassing til nytt utstyr. Idrett og fritid, den kan du lese på denne linken. Gebyr og prislister, i tillegg får du en smakebit på høsten store fondsnyhet fra skagen 18 Vi gratulerer Kragerø Brannvesen med ny røykdykkerbil påbygget Toyota Landcruiser Vi gratulerer Kragerø Brannvesen med en flott selskapsleker voksne utendørs røykdykkerbil og takker for oppdraget. Tirsdag, kan benyttes til redning med rullestol.

32 meter redningshøyde, over 27 meter maksimal utlegg til siden, CAN digital styring for største sikkerhet og hastighet, 14 kW strømaggregat for drift av 400V nøddrift fullstendig uavhengig av bilens motor.LES MER » Fredag.07.18 Vi gratulerer Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS med enda en lett brannbil med uhps slokkeanlegg på Sprinter 519 4x4 Bilene har 300 liter vann og 20 liter skum og er utrustet på en Mercedes Sprinter 519 4x4 Euro.Bilen er utstyrt med Rosenbauer brannpumpe N35 med en nominell ytelse på 3500 l/min ved 10 bar og en maksimal ytelse på over 4000 l/min.

 

Amfi Flekkefjord Kjøpesenter amfi Flekkefjord

Bortsett fra ett årlig skipsanløp er flyplassen viktigste kommunikasjon med omverdenen, og Luftforsvaret ville styrke beredskapen og sikkerheten ved å anskaffe en flyplassbrannbil tilpasset gjeldende krav.Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde.Larvik har en lav jernbanebro midt i sentrum og for å kunne komme under denne ble det valgt et lavbygget chassis fra Scania med 60 lavprofildekk.”