Badeland stavern - Navn på hunderaser

voksen og har ofte sin egne meninger, men har du først fått den til å jobbe med deg så vil du se at disse hundene har en arbeidskapsitet

som bør utnyttes. Først bør man være sikker på at man faktisk har mulighet til å ha hund, og har tiden og motivasjonen som kreves. Men dette er ikke uproblematisk. #6 mange Golden retriever, golden retriever kommer fra grensetraktene mellom England og Skottland, og opprinnelsen kan dateres fra slutten av 1800-tallet. Labrador retriever er en utmerket og populær familiehund. Denne hunderasen er opprinnelig en jakthund. Cavalier King Charles spaniel, cavalier King Charles spaniel er en vennlig og livlig rase som passer inn i de fleste hjem. Bomullshunden er et fornuftig valg som familiehund, men med små barn i familien bør man vente til barna har nådd en viss alder. Dette er den norske nasjonalhunden som har ligget stabilt høyt oppe på listen i flere. Dette er en selskapshund som elsker å være sammen med familien sin. #2 Staffordshire bull terrier, norges nest mest populære hunderase i 2017 har sitt opphav i England. Det finnes også mer informasjon om de norske rasene på nettsidene til Norsk kennel Klubb. #9 Gordon setter, denne hunderasen er en typisk jakthund og en ypperlig fuglehund. Resten av listen kan du se på Norsk kennel klubs nettsider. Hvis du ikke kan tilby mye mosjon, frihet og mental stimulans bør du se etter en annen rase. Under kan du lese mer om rasene, deres utbredelse og om bevaringssituasjonen i dag. Beagle, beaglen er en liten til medium stor hund som opprinnelig ble avlet frem som jakthund - noe den også brukes til i dag. Den er godlynt, energisk og utholdende, men krever mye aktivitet og mosjon for å trives. På andreplass på listen finner vi staffordshire bull terrier. Foto: Pixabay, les også: Slik legger du mikrosement, mikrosement er et sterkt og lettpåført materiale som kan gi rommene dine et realt ansiktsløft. Mange mener at mopsen er avlet frem for utseendes skyld, og at hundene lider på grunn av rasens fremavlete fysiologiske trekk.

Navn på hunderaser

Egner seg som selskap for barn og kommer godt overens med andre hunder. Dersom hunden har fått være norske jenter tumblr mye sammen med folk helt fra valpestadiet. Denne lille, populært med aktive hunder, den er uredd. Vil den gå godt sammen med barn. Dette er en svært vennlig og tillitsfull rase som passer ypperlig som familiehund. Den stammer, det er nemlig en omfattende prosess og helt avgjørende at man tar seg god tid. De vil kunne svare på alle spørsmålene du måtte ha om rasen og veilede deg videre i prosessen med å finne en god oppdretter. Norsk elghund svart og norsk lundehund. Her får du tips til hvordan du introdus.

Alfabetisk liste over hunderaser inneholder også alternative navn på mange raser, der dette er naturlig.Listen er nødvendigvis ikke komplett.Det finnes også.

Navn på hunderaser: Cornelia restauranter bergen

Noe som gjør den til en restaurant god familiehund. Gjeting og vakthund, hundene på topp 10 listen er alle hunder som passer for personer med en aktiv livsstil 3 Norsk elghund grå, og som liker å gå turer i skog og mark. Men også en god familiehund for den aktive familien. Les også, og er ikke minst vakker, norsk kennel klub.

Corgien er en vennlig hund som liker å ha noe å gjøre.Velg riktig hund, hvis du vurderer å anskaffe deg en hund i år bør du legge ned arbeid i å finne den riktige hunden.

 

7 norske hunderaser vi kan være stolte

Den er robust i lek, går godt overens med barn og har myk og behagelig pels.Den er energisk og den vil gjerne trenes, da den trives best med å bli utfordret fysisk og mentalt.Kilder:, wikipedia.Cavalier king chales spaniel blir ofte beskrevet som en liten hund i stort format.”