Sørlandet kristiansand - Neste episode skam

med stor oppfinnsomhet. Alle som deler quizen på sosiale medier (twitter, instagram eller facebook) er med i trekning av en t-skjorte. Fotografens jobb under disse lange opptakene, er å

dekke situasjonene uten å bryte inn og avbryte, og de filmer derfor varierte bildeutsnitt, og veksler mellom enskudd (en person i bildet) og toskudd (to personer i bildet). Pixar er tilbake i praktslag med Innsiden. Dan forklarer oss også hva hans mastergrad i filosofi handler om, og avslører hvordan han endte opp som gjestevokalist i et av verdens største band! Heia den som vinner og heia fotball! Men ikke nok med det, han er også humorist, entertainer, språkmann med kompetanse på hollandsk, podkaststjerne, tv-serieskaper, proffbokser, musiker, seriemester og levemann. Vi er tilbake på for fullt allerede på tirsdag. Sigurd anmelder TV-filmen «7 Days in Hell som ligger i HBO Nordic, og vi finner også ut hva han mener om «Between» nå som hele sesong 1 av serien er ute i Netflix. Du får Birger Vestmos intervju med Tomas Alfredson, Michael Fassbender og Rebecca Ferguson. Made In America er en bauta innen true crime-sjangeren. Sven har spilt sitt wildcardet sitt i Fantasy premier league allerede, Tete skal spille rockkonsert i kveld og Nettsjef Lars er endelig tilbake fra ferie. Last ned Publisert.09.12 Del på Facebook Del på Twitter Jeremy Renner god reserve for Matt Damon! Tina Bettina er en komedie.

Scora på karoline restaurant huet for Norge og i Champions League. Last ned Publisert, patriots Da"16 Del på Facebook Del på Twitter Episode 76 Rasmus Wold Episode 76 Rasmus Wold Ukas gjest. A Good Day to Die Hard er ukas største kinopremiere. Og så slenger vi et par testikler på bålet for å se hva som skjer i neste episode. Takk til Nettsjef Lars for bra Netssjefing og takk til dere som hører på for en nydelig tur. Og får besøk av professor Anne Gjelsvik som har skrevet om seriens kvinner i boken. Civil War Marte Hedenstad gir sin dom over sesongpremeiren av Game of Thrones.

Kyle Chandler og Ben Mendelsohn, last ned Publisert 13 har vi langemyhr besøk av en verdensrekordholder. Så hva kan vi ha i vente oss i dag. Tete er blitt syk så vi rekker bare utro breddefotballspalten av de faste postene denne uka. Og John Hawkes og Helen Hunt viser alt i The Sessions.

 

Bloggenforjenter - Supre tips for jenter om hva som helst

Marte ser nærmere på Woman in Black, mens Andreas slakter Jack Jill.Han har spilt for Øyestad, Jerv, IK Start, Häcken, GIF Sundsvall, Tromsø, Fredrikstad og mange flere!Det er de tre premierefilmene som skal under lupen i denne podcasten fra Filmpolitiet, der vi også feller dommen over Playstation 4, som lanseres i dag, samt det nye PS4-spillet Killzone: Shadow Fall!Jeg anmelder nemlig premierefilmene John Carter, Scoreturen, Into The White og Project.”