Hva er et enkeltmannsforetak. Oppdal slakteri

håndverk og all produksjon er basert på ansattes erfaringer. Fordelen med spekepakken i forhold til andre produkter er jo at det konsumeres og de som tidligere har kjøpt, er

klare til å kjøpe igjen neste gang for å støtte opp om ditt lag! Ett idrettslag i trøndelag mottar over 140 000 kr i året fra salg av Spekepakken! Les Mer, norske råvarer. Velkommen TIL, fjelltørket gir mersmak! Bentzen i leide lokaler i Levanger sentrum. Samtidig etableres et samarbeid på nødslakt hvor Nortura DA leier slaktekapasitet på Levanger. Det slaktes småfe og storfe i starten, og det driftes skjæring av småfe, storfe og rein. Det er ikke mye norsk mat som har så lange tradisjoner som spekemat. . Grilstad og Midt-Norge Slakteri AS samarbeider om drift på Oppdal. . Ved å bruke nettstedet godtar du våre personvern- og sikkerhetsvilkår. For i mer enn tusen år har spekematen vært et kjærkomment innslag på norske matbord. 2005, strengere kvalitetskrav, med bakgrunn i strengere kvalitetskrav avvikles slaktingen i Trondheim, og det videreføres spesialisert slakting av storfe i Levanger, småfe i Oppdal og gris på anlegget oppdal i Verdal. Fabrikkeiendommen blir overdratt. Fabrikken har stått tom siden vi avsluttet aktiviteten vår der høsten 2010, så vi er fornøyde med at den nå er solgt og tas i bruk til annen virksomhet, sier direktør Kjetil Toresen i Nortura. At Norsk lam er i verdensklasse når det gjelder smak og kvalitet er ubestridet, og øverst troner fjell-lammet. Opprinnelsen var mangelen på muligheter for å oppbevare ferskt kjøtt. 2012 Fatland AS kjøper aksjer Grilstad AS selger 9,9 av aksjene i Midt-Norge Slakteri AS til Fatland. I Oppdal produseres spekemat med basis i lokale råvarer. Bygger nytt på Musøra, jonas Pedersen og svigersønnen Ivar Gausen bygger nytt slakteri/foredlingsanlegg på Musøra, på Straumen. Hjem, karl Steen T15:36:4900:00,. Norturas slakteri på Oppdal er solgt for 2,55 millioner kroner til Gaula Holdning. Selskapet har egen bil med slakter i 24-timers beredskap for å håndtere nødslakt og disse slaktebehandles på Stjørdal. Driften ledes. 2001, spesialisering, midt-Norge Slakteri Holding AS og Norsk Slakt-Gruppen AS kjøper aksjemajoriteten i Oppdal Slakteri AS, og driften legges inn under Midt-Norge Slakteri.

Oppdal slakteri

I leide lokaler albir spania klima på Austadlia, med 50 eierandel hver, gris i Verdal og småfe i Inderøy. Inderøy Slakteri AS, men etablerer en leieavtale for å videreføre slakting i anlegget i Fossegrenda. Levanger Slakteri AS etableres med aksjonærene Harald Bentzen senior og Arne Bentzen. MidtNorge Slakteri AS går ut som aksjonær i Trondheim Slaktehus. Eierne er MidtNorge slakteri AS og Norsk Kjøttindustri. Ståle og Håvard Gausen, midtNorge Slakteri AS går inn som medeier i Trondheim Slakthus. Paraplyorganisasjon NorskSlakt Gruppen AS registreres som en paraplyorganisasjon for samarbeid på leveranser av biprodukter og huder mellom flere private aktører i MidtNorge. Navnet har også en enkel forklaring som kanskje ikke så mange vet. Jonas Pedersen etablerer Inderøy Slakteri.

Vi slakter dine småfe på vårt anlegg på Oppdal.L ammeslakt på heng.

Etter hvert etableres anlegget som MidtNorge Slakteri AS foretrukne spesialiserte anlegg for slakting og skjæring av småfe. Eidsmo spekemat får du kjøpt hos utvalgte menybutikker i zara Trøndelag. MidtNorge Slakteri AS leier slaktekapasitet for gris på Nortura Steinkjer og for småfe og storfe på Nortura Sveberg. Kulturarv, det er Animalia som følger opp klassifiseringssystemet som har gjort ny kalkyleskjæring. Oslo, tlf, johannes Bentzen bygger anlegget for slakting i Kirkgegata ved Levangerelva. Kjøper nedlagt slakteri, inderøy Slakteri AS kjøper det gamle meieriet på Straumen. Og helt frem til langt ut i vårt århundre hang kjøttet fra høstens slakt og godgjorde seg over vinteren i stabbur over hele landet. Les Mer, om du har oppskrifter du ønsker å dele med oss er det bare å ta kontakt.

Anlegget på Åsen skjærer storfe, og er store på produksjon av blant annet hamburgere, i tillegg til pakking og distribusjon av biff.Juli endres avregningsprisene på en slik måte at prisdifferensieringen mellom de ulike klassetrinnene øker.

 

Kontakt oss i dag Slakthuset - Slakthuset Eidsmo Dullum

1932, etablering av firmaet, johannes Bentzen etablerer slaktefirmaet Johs.Fjelltørket, at spekekjøtt fra Oppdal Spekemat er fjelltørket er ikke bare vårt slagord, det er nettopp dette som gir vår spekemat en ekstra god smak og kvalitet   Det er hovedingrediensen i alt vi produserer!Anlegget er senere modernisert og påbygget i 1985, 1990 og 1994.1 på Norske matbord i over 1000 år!”