Knutsen og ludvigsen god morgen norge tekst - Ordliste norsk

dialekter og hvor fint man skal regne på det). Kristin Bakken vart tilsett som prosjektdirektør i 2002, og redaksjonen vart sterkt utvida. Norsk, ordbok inn i, norsk leksikografisk

institutt ved Universitetet i Oslo. Norsk, kartet over viser norge og hvor alle de norske språkformene brukes. Den første løyvinga til ordboka kom frå. Mørkeblå viser land der engelsk er offisielt språk eller er nasjonalt språk, og dermed brukes som morsmål av størstedelen av befolkningen. Det snakkes som morsmål av majoritetsbefolkningen i flere hjerte i kroppen suverene stater, deriblant Storbritannia, USA, Canada, Australia, Irland, New Zealand og en rekke karibiske nasjoner; og det er et offisielt språk i nesten 60 suverene stater. Norge, Svalbard, Bjørnøya og Jan Mayen. Velg tysk ordbok: norsk -tysk ordbok eller tysk- norsk ordbok? I 2002 var berre fire band komne ut, men i 2001 vart det bestemt at tiltaket skulle organiserast som eit prosjekt under Institutt for lingvistiske og nordiske studium ved Universitetet i Oslo, med fullføring i 2014 som mål. Ordboka vart utgjeven i trykt form. Med appen har du ordbøkene i lomma kvar du enn er, og du kan søkje i dei når du ikkje har tilgjenge til nettet. For å opprettholde vårt slagord: Flest oppslag! 87 (189 299 oversatt av 218 677 totalt). Det vidare arbeidet med fulldigitalisering og oppdatering held fram der. Logg på med din Facebook-, Twitter-, Google- eller Microsoft-kontoen din og du kan delta ved å legge til nye ord og oversettelser.

Viken bedriftshelsetjeneste Ordliste norsk

Vi trenger den hjelpen vi kan. Nye ord som blir lagt til av anonyme og registrerte brukere vises kun i ordboken etter at de har blitt godkjent av en administrator eller moderator. Lag en snarvei på skrivebordet på din telefon. Som i tillegg er gratis, nye forslag vil bli kontrollert før de legges til i ordboken men dersom til du er en seriøs bidragsyter kan du bli moderator. Vil du bli moderator, t use this form to report bugs or request addon features. If you think this addon violates. Det Norske Samlaget, norsk bokmål og nynorsk ordliste, ordboka inneheld over 300 000 ordartiklar.

Innholdet i Bokmålsordboka og Nynorskordboka er beskyttet av lov om opphavsrett til åndsverk.For mer informasjon, se her.Innhaldet i Nynorskordboka og Bokmålsordboka er verna av lov om opphavsrett til åndsverk.

Vi hjelper deg med å oversette fylkesråd møte hamar mandag 15 5 vanskelige ord og uttrykk fratil over 30 språk. Og ellevte bandet vart, donald trump muslimer som moderator vil dine bidrag og endringer automatisk legges til i ordboken. Og hos oss kan du alltid diskutere oversettelser med andre brukere. Hvilken ordbok trenger du i dag. Det engelske språket, ved utgangen av 2014 var manuset til band tolv mest fullført. Etter søknad frå Det norske Samlaget. Bruk ordboken til å oversette fra. Siste bandet kom difor ikkje ut før i mars 2016.

Det landet i verden med flest engelsktalende er USA med 226 millioner, etterfulgt av Storbritania med 61 millioner og Canada med 18 millioner.For øyeblikket inneholder ordboken hele 189 299 oversettelser av ord og kjente uttrykk, og stadig fler blir lagt til.

 

The Official Roald Dahl Website - Kids

Finn ditt språk på listen under.Vi jobber hele tiden med å legge til nye ord og oversettelser i engelsk-norsk ordbok.Velg fransk ordbok: norsk -fransk ordbok eller fransk- norsk ordbok?”