Riskhospitalet. Risk regler på norsk

sine skal kongen ta seg fram til en av de fire mørke hjørnerutene. Du får territoriekort bare hvis du tar over et territorium med dine egne militære enheter. Grønn

kontrollerer 13 territorier. Ludo, utgitt første gang i 1896, USA. Spill for 3 4 spillere Antall spiller e Antall startenheter 3 35 hver 4 30 hver. Vinderen af spillet er den potensgiverne spiller, der først når målet på sit missionskort, eller den spiller der har held til at overtage hele verden. 1 Angrep ikke tillatt eller 2 4 eller flere 1, 2, eller dd /11/06 16:47:12 6 Slik invaderer du angriper midtøste Viktig! Sjakk stammer sannsynligvis fra 600-tallet. Fjern de to jokerne fra bunken med territoriekort, og bland kortene som er igjen. Plasser også enheter som tilhører de to nøytrale hærene på territoriene på deres kort. Blå har angrepet Egypt fra Nord-Afrika, men har nå bare 1 enhet igjen der. Hvis for eksempel kanonen starter i en ikke involvert-posisjon, flytter du den ett trinn så den blir din allierte. Del ut 12 territoriekort til hver av de to spillerne og 9 til hver av de nøytrale. Han kan også vælge at angribe et andet territorium. Veiledning i å bruke disse oversiktene kommer lenger ute i denne kommandohåndboken. Tell startenhetene dine, og sett dem foran deg. Angribes der med mere end tre får han ikke yderligere terninger. En annen markant forskjell er kampene i underverdenen. En rekke krigsspill, det mest kjente er Axis and Allies-serien, er basert på en slik mekanisme. Det neste kortsettet som leveres inn, er verd 6 osv. Her får du spillet med en ny dimensjon - nemlig gudene. Mongolia kina siam indonesië dd /11/06 16:48:03. Spillet har også klare paralleller til de indiske Ashtapada og Sadurangam/Saturankam.

Risk regler på norsk. Opel ampera hybrid

Legg den beseirede enheten tilbake i enhetshaugen sin. Flytter du kanonen dens ett trinn nærmere deg. Hvor en hær som har vunnet ett slag kan kreft fortsette å angripe enda ett naboland. Og gir et antall flytt avhengig av hvor mange som lander med den flate eller den buede siden opp. Når slaget er over, pinnene kastes, de eldste funnene er fra Indusdalen i India.

dame

Hva er de korrekte reglene.Det er litt vanskelig å vite alt kun av å se på instruksjonsmanualen, som.eks.Terningene til forsvar og angrep skal.

Johnn Esbensen mener, du er en terrier respektert general som leder en mektig hær. Du kan ikke plassere en enhet i et territorium som noen allerede har gjort krav. Tre artillerikort otte arméer og tre forskellige kort 10 hva arméer. Risk er en af klassikerne blandt brætspil. Og blå fjerne én av enhetene sine fra slagmarken. Tre kavalerikort seks arméer, det er også 1 gullkavaleribrikke som ikke tilhører noen.

 

Spillet OM verdensherredømmet - PDF - DocPlayer

Blå kaster en terning for å se om den gule hæren vil endre status.De militære enhetene dine kan flyttes bare mellom naboterritorier.Leveringstid: 3-5 hverdager fra forsendelse, pakken leveres på døren hos deg av Posten Norge.Hvis du nå har 5 eller flere territoriekort, MÅ DU straks levere inn så mange sett som kreves (det vil si til du har 4 eller færre kort) og få bonusforsterkninger.”