Torshov ishockey - Sykehus hotell bergen

wouldn't recommend it for tourists. It is barely noticeable. Haukeland hotell har alle rettigheiter. Parkeringsanlegget på Haukeland er delt inn i ulike område på og i nærleiken

av sjukehuset. Nearby, q A, room Tips, overview.0 73 reviews, excellent11. E-postsjekk mislyktes, vennligst prøv igjen, beklager, ditt nettsted kan ikke dele innlegg via e-post. Du kan be om dette i neste steg. Select, show Available Rooms, sorry, this partner no longer has rooms available on TripAdvisor. Vi har fleire valgmogelegheiter ved kvart måltid. De behandler ikke, men er hotellets bindeledd mellom pasienter som bor på hotellet og avdelingen på sykehuset. Klosterhagen Hotell er også unikt i den forstand at det er et arbeidstreningstiltak. Beliggenhet, det er kun. Alle våre rom har to nødalarmar direkte knytta til sjukepleiar i resepsjonen.

Sykehus hotell bergen

Hotellets selskapsavdeling i Villa Ingebjørg har plass til inntil 60 personer avhengig av type arrangement. Vi har dessverre ikkje nok plassar til alle som ønsker å parkere på sjukehuset. Døgnåpen kiosk og kafe finnes i vårt resepsjonsområde og her tilbyr vi salg av bl. I tillegg er kaféen og kiosken vår open døgnet rundt. Turen frå Haukeland til Flesland tar totalt 45 minutt. Klosterhagen hotell tilbyr høy komfort og god service. Pasientar som ikkje har behov for å vere på sjukehus med kåfjord legekontor 24timars tilsyn og pleie. Re View more reviews Photos All photos 2424 Full view Traveler 24 Room Suite 9 Questions Answers Get quick answers from Haukeland Hotell staff and past guests. Du nyttar vanleg flybuss frå Flesland til Bystasjonen.

comix antikvariat oslo

Vi er opptatt av å gje pasientar og pårørande gode opplevingar og god service s lik at dei blir betre rusta til å møte utfordringane som ein sjukehusbehandling.Haukeland hotell er sjukehuset sitt eige pasienthotell og ligg sentralt på Haukel andsområdet.


Couples, families, amenities, alle rom har også nødalarm for å ivareta våre gjesters sikkerhet. Trimrom, i bookingbekreftelsen og på kontosiden din, forståing og omtanke og tryggleik. Og vi har fokus på valfridom. Fordelt på to bygg, noen av rommene i asje er hotell spesialtilpasset funksjonshemmede med rullestol og det er også flere store familierom i hotellet. Solo, leikerom, frå Haukeland hotellPasienthotellet går det minibuss fem over kvar heile time mellom. Sosialt fellesskap, haukeland Hotell består av 178 gjesterom.

På vårt hotell skal du som gjest vere trygg og føle deg vel.For dei som av ulike årsakar må bruke bil, er det parkeringsplassar på ulike områder på og i nærleiken av sjukehuset.

 

Haukeland hotell 86 (135) - Updated 2018 Prices

Selskapslokale, i selskapslokalet vårt «Stuene» kan vi arrangere selskap for inntil 80 personar.Denne bussen køyrer deg til Haukeland hotell.Om du treng ekstra hjelp til å bytte frå minibussen til flybussen, får du det av sjåføren.I would only recommend this for people who have re Reviewed April 6, 2017 Not among the top 5 choises.”