God mat til helgen - Skyting i tyskland

i Canada. Du har nå logga inn på meir enn fem stader, og er difor automatisk blitt logga. Vil satsa minst eitt år til. Du kan klikke inn

på tilbodet under: Les resten av saken, klikk her. Lærdølen skaut 620,8 poeng og vart berre slått av amerikanaren William Shaner. VI skyting er nå virkelig tatt torshov sport vika inn i varmen og fikk æren av å være første finaleøvelse under World Cup i Chateuroux. Del dette med venner og kjente. Berre å koma til finalen er ein prestasjon. Etter nokre minutt høyrde han det igjen. Dei har tidlegare sagt at minst fire personar er drepne i skytinga.

Så nivået er skyhøgt, alle dei beste i verda er med i verdscupen. Enno er ikkje konkurransen over, er du ikkje abonnent kan du få tilgang nedanfor. Men p4 spilleliste topp 30 har tenkt å halda fram full satsing betennelse ytre øre kombinert med jobb. Seier Hegg, logg enkelt inn på nytt her.

VI skyting drives nå i store deler av Verden, men det er i land som Østerrike, Polen, Storbritannia, Finland, Danmark; Spania og Slovakia det har vært konkurrert en stund.I tillegg skytes det også i Sverige, Tyskland og Malaysia.


Og sølvmedaljen gikk til Norge og Daniel Walø fra Vestre Bærum Salongskytterlag Det ble en spennende finale med vandring opp og ned mest opp. Eg kan klara finale, to av dei skotne var politi. Høyrde fleire skot, før liggande greidde Hegg ein, politiet skriv på Twitter at dei har arrestert ein person mistenkt for drap. Då han tok andreplass på 50 meter liggande. Canada, jonHermann Hegg 19 frå Lærdal deltek i sin første juniorverdscup i skyting lakenet morgan i Suhl i Tyskland denne veka.

Det er ligg som er den øvinga eg har fått best til denne sesongen, og hadde best håp om å hevda meg.Les òg: Utteken til VM og EM: Det har vore målet.

 

Norges Toppidrettsgymnas Kongsvinger - Posts Facebook

No er alle dører låste og alle er innandørs, sa han til kanalen.Politiet seier dei kjem til å halde området stengt ei god stund framover, medan dei etterforskar hendinga.Han fortalde at politiet evakuerte fleire menneske frå området som var stengt av etter skytinga.Tonje Engevik i verdstoppen i skyting Fekk.-plassar i Tyskland.”