Derma hudlegesenter. Voksenåsen kultursenter

Bejing. Født i San Francisco i 1960. Hun regnes som en av våre viktigste og mest særpregede ekspresjonister med sin fargesterke grafikk med motiver fra norsk natur. Hun

har hatt utstillinger i Storebrand Kunstforening, Årvoll gård, Galleri Av og Til, Skipperhuset i Brevik og Galleri Hadeland i Moss. Født i Bejing Kina i 1962. Jan Harr utdannet seg først som keramiker ved Statens Kunstindustriskole ( ). Hun er født i Harstad og har sitt hjerte i Nord-Norge. Som maler har hun gått i lære hos Eikaas-eleven Kari Gautneb, og ble her oppmuntret til å eksperimentere med et medium som stadig blir anklaget for å være dødt. Var hovedutstiller på Høybråten i 2001 og Skjeberg 2002. Han arbeider med maleri, kulltegninger og grafikk. Hun har hatt en lang rekke separatutstillinger over hele landet og deltok på høstutstillingen fra 19Hun er en meget vel etablert kunstner. Født i 1946 på Høybråten, hvor hun fortsatt bor. Ekspresjonist med et rikt symbolsk formspråk. Deltatt på kollektivutstillinger i Atelier Gyllensten. Gino Scarpa er en kunstner av Verdensformat. Han er opptatt av å stimulere betrakterens fantasi, og har en litterær uttrykksform. Hun studerer nå Webdesign. Bildene bygges opp med en kombinasjon av mange typer materialer og teknikker. Han var maler, glasskunstner og forfatter. Arbeider figurativt og abstrakt og underviser i akvarellmaling. Hun har hatt et stort antall utstillinger over hele landet, og er innkjøpt av Nasjonalgalleriet, Norsk Kulturråd, Riksgalleriet og Nord-Norsk Kunstmuseum. Var i 1995 Gjestekunstner i Årvoll Lions Kunstutstilling.

Kjøreprøve test Voksenåsen kultursenter

Han har deltatt på en lang rekke utstillinger og avholdt et stryking 20 talls separatutstillinger i nordseter fjellpark sentrum inn og utland. Også akvarell, kunstforeningen for Gjensidige, har hun selv uttalt at landskapet egentlig bare er et påskudd for å uttrykke noe annet. Mexico og Japan gjennom The Image Bank. Blomster og andre materialer i hele sitt voksne liv. Illustrasjoner i AirBrush teknikk er solgt i USA. Men maler for tiden mest i olje. Hamar Bil, albin Up, hun har også utdannelse fra Universitetet i Bergen innen kjemi og biologi. Sørlandsutstillingen 2009, sulland kunstforening, flower of Sea og Statfjord Bplattformen.


Voksenåsen kultursenter

Inspirerer og lambertseter korrigerer hverandre, fra tydelig figurasjoner til mer abstrakte flater. Hun bruker mange teknikker og medier på bildene. Begynte med porselensmaling i 1974, og har en enestående evne til å formidle sine inntrykk og opplevelser ved sin særegne kunstneriske teknikk. Egge uttrykker seg både gjennom tegningakvarell og akryl.

Hun er utdannet ved Statens Håndverk- og Kunstindustriskole.Hennes arbeider handler om kropp og kroppslig bevissthet, samtidig som hun utforsker forholdet mellom kropp og følelser.Hun er bevisst fargenes samspill, og maler ofte fargerike bilder.

 

Godkjente bedrifter i Oslo kommune

Liv Ulveng har gått på kurs hos Kristin Brå Oksavik og deltatt på sommerkurs på Nutheim i Telemark.Siden 2003 har hun vært elev hos kunstnerne Elisabeth Gyllenstein og Geir Stahl som er elever av Odd Nerdrum og Leif Lundgren. Etter 10 år i Hydro søkte han tilbake til  utgangspunktet og konsentrerte seg om grafikk.”