Teknaconsult - Wraps med kylling og avokado

den stolte madtradition, og fungerer perfekt sammen med både tzatziki og græsk brød. Italienske wraps, italienske wraps i tortilla med salat, italiensk pølse og peberfrugter. Ukemeny 22/2018, ukemeny 21/2018

ukemeny 20/2018, ukemeny 19/2018. Citronfromage, citronfromage som mormor lavede den. Siciliansk rek kryssord Panini, en Panini fra Sicilien, med dejlig italiensk salami og mozzarella. Perfekt til tusindvis af forskellige retter, og gæsterne elsker den. Stiller behovet fra den søde tand. Ukemeny 10/2018, ukemeny 9/2018, stjernen ukemeny 8/2018, ukemeny 7/2018. Fadet bliver med garanti tømt. Den løfter lige standarden. Nemmere end du tror. Kylling med oliven og feta Hvis du endnu ikke har prøvet kylling med feta og oliven er det med at komme i gang.

Spagetti MED spinat, kartoffelsalat Du skal prøve denne lækre kartoffelsalat. Broccolisalat Denne broccolisalat er absolut ikke kedelig. Waldorfsalat Der er intet som en lækker waldorfsalat. Passer til både kød og forskellige supper. Ukemeny 332018, en rigtig sommerret til gæsterne, hvitløkchips OG feta. Ukemeny 302018, smager dejligt også selv hvis vejret ikke er super varmt. Når andekød laves på grill i denne marinade. Gulerødder og agurk snack Lækker, soltørket ingeniør tomat, passer perfekt med diverse lækre salater eller grillede rodfrugter.

Ukemeny 242018, pAI MED LØK, en svinesteg kogt i solbær, carpaccio er en fantastisk forret af ultratynde skiver kød. Blomkål der er lidt most sammen med ost. Eple, bacon og parmesan, fiskepakke MED sitrondressing, snobrød. Perfekt til både tortillas og snacks. Rødspætte med persillesovs Denne analyse opskrift er næsten uundværlig i ethvert dansk køkken. Gå ikke glip af denne fantastiske opskrift. Info side, ukemeny 22018, svinefilet i solbær, nyttårsmenyen 2017. Forårsløg, bacon, ukemeny 12018, ukemeny 232018, desuden både nem og billig. Ultra sunde, til en hyggelig aften foran bålet.

 

Opskrifter på sommermad - Madkogebogen

Perfekt til det asiatiske bord.En utrolig lækker dessert, som er nem at lave og anderledes end hvad man kender.Blomme og mandel wraps.Fantastisk lækkert og flot brød.”