Skrå kryssord - Asperger blogg

för att beskriva hur det är just. Jag är ju där. Bara så ni vet. Jag har inte ens kommit mig för att köpa dom där finncrispen jag skulle

äta till frukost. Hur jag under den filmade intervjun hade varit miserabelt dålig på det där med ickeverbal kommunikation. Senast i lördags slutade en pizza utan ost hemma med Jonathan med självskada. There's a beast and I let it run. Det är som att orden försvinner in i mitt huvud och absorberas upp av ångesten, försvinner in bland alla lösryckta meningar och halvtänka tankar som virvlar omkring. Det är ju tyvärr inte "bara" att sluta. Och jag är glad att jag inte har en läkare här som frågar om jag är suicidal. Jag åt så otroligt dåligt under dagen. Jag har sovit okej. En poäng under högsta för att vara på normal. Varför är jag där, vad är det jag vill, asperger är jag motiverad? Hur ska jag finna ork att tro på något som den som ska guida mig igenom inte tror på? Jag bryr mig inte längre. Sedan var det så att jag skulle äta. Jag har aldrig drömt om diamanter. Inte för att den är kul att ha direkt utan för att dom svårigheter jag haft och som varit stor del av grunden till att jag är där jag är idag hade en förklaring. Inte med tanke på hur jag ätit. Synd att färgerna blev så matta, jag har annars kläder som formligen skriker "här är jag!" på mig på den här bilden. Just nu vill jag bara gå ner tio kilo och försvinna.

Asperger blogg

Med stor ångest och en skitig spegel. Att veta att vår och sommar står på tur. Jag shoppade i leksaksbutiken, genom dimman i hjärnan tog jag. Jag har musikk 2000 valt att göra båda mina npfutredningar för att en diagnos kan vara till hjälp när jag behöver hjälp om jag ska jobba eller plugga. Det fanns många märkesbutiker med väskor radisson blu oslo alna och underkläder och klockor och allt möjligt men dom intresserar mig helt enkelt inte.

Etiketter: blogg adhd npf asperger utredning.Lägg till i Netvibes.


Asperger blogg

Sedan gosade jag lite iller, klippte klor och duschade, jag gör tyvärr det. Vågfanskapet kommer ha ihjäl mig, då slipper jag åtminstone fram och tillbakaåkandet även om jag får se mycket av stockholms västra förorter genom bussfönstret. Jag ska tänka på det, för mig känns stjernen det fullständigt oövervinnerligt. Hur det känns som vakum i huvudet. Vad är meningen med den här ständiga provokationen. Hur i hela friden jag ska få till det med mat vet jag inte. Habtool blir også brukt til observasjon og analyse av dagliglivets aktiviteter.

 

Aspergerprosjektet Barn og unge med

Som det är just nu är det inte vansinnigt långt tills kroppen ger upp tror jag.Det var helt klart en omställning, andra muskler som jobbar.Jag vet också att det är brutalt.Jag är inte rätt för det här.”