Ferge jøa - Åge aleksandersen familie

norsk familie ble 300 millioner kroner rikere.dessuten skal du få møte en av Sveriges mest spennende filmskapere for tiden, Ruben Östlund, her i Kulturnytt. Vi har møtt skaperne av

den nye NRK-serien Mammon. Norge er videre til Eurovision-finalen - MGP-general Jan Fredrik Karlsen tror på seier. Et russisk mesterverk, sier vår anmelder. Skandaledesigneren John Galliano fikk sparken fra Dior, etter å ha blitt dømt for antisemittisme. En av de største tv-merkevarene gjennom tidene, amerikanske Idol, tas av skjermen etter 15 sesonger. Det sier Edward Mapplethorpe, broren til Robert, 50 pluss match i dette intervjuet på engelsk om forholdet og samarbeidet med broren Robert, og om sin egen utvikling som fotokunstner. Vi minnes en av Norges første popstjerner, Sverre anne may skeie Kjelsberg. Gatemagasinene "Ekko" i Bodø og "Virkelig" i Tromsø slår seg sammen. 20-åringen fra Verdal skrev et åpenhjertig og personlig svar etter Rotmos uttalelser. Det er påstanden fra Dagbladets kritiker. Den er bedre enn på mange år, mener vår kunstkritiker. Presse, politikk og prositusjon - denne gangen er skandalen i Storbritannia at pressen ikke skrev en saftig historie om en minister.

Slag I Tromsø lærer utledninger norsk på konsert med Halvdan Sivertsen. Viktig pris også til en norsk film. Nettavisen Barents Observer skal ha full redaksjonell frihet. Det er ikke sikkert kampen om regjeringskvartalet er over. Merknad, programleder Birger Kolsrud Jåsund, ikke alle journalistene forstår hva det handler. Mener vår kommentator, sier kunstnerne, en århundrelang tradisjon for natkasten, asiatisk triumf under filmfestivalen i Berlin. I studio, olemic Thommessen Stortingsrepresentant Høyre Jens BrunPedersen Informasjonssjef Humanetisk forbund Arne Helsingen TVsjef NRK. I morgen, nye oversettelsesapper bryter ned kommunikasjonsbarrierer en språklig revolusjon.

Og du skal få møte Jo Strømgren som fredag har sin 100. Denne våren stiller Munchmuseet i Oslo ut Robert Mapplethorpe. En av verdens mest berømte malere. Det var det han kalte andre mennesker jeg reagerte.

Nulling betyr at boka ikke blir kjøpt inn i 1000 eksemplarer til bibliotekene rundt i landet.Praktbygget som husar Tromsø kunstforening held på å falle frå kvarandre.Usmakelig, sier historieprofessor om boken som identifiserer nordmenn som arbeidet for Gesetapo.

 

NRK TV - Distriktsnyheter Midtnytt

Filmen til Unni Askeland er mer interessant enn noensinne, sier Hans Erik Dyvik Husby.Mai, vil mange barn ha vansker med å synge hele første verset av Ja, vi elsker, viser en undersøkelse - en forsømmelse, mener musikkprofessor.Anne Jetlund Hansen og Stine Traaholt er programledere.Andersen - velkommen til Kulturnytt Andersen.”