Sats prøvetime - Dekoratør utdanning

storbyuniversitetet På Høgskolen i Oslo og Akershus kan du ta en bachelor i kunst og design, som blant annet gir deg. Ta utdanningen Eksperimentell formgivning ved Norges grønne fagskole

Vea! Ta Blomsterdekoratørutdanningen ved Norges grønne fagskole Vea! Videre- og etterutdanning Notodden, Norge 1 år Produktdesign - Bachelor OsloMet storbyuniversitetet På bachelorprogrammet i produktdesign vil du lære om planlegging og gjennomføring av designprosesser - hele veien fra idé til produkt. Du får kunnskap om målgruppeanalyse gjennom innsikt i samfunn, trender og forbrukeratferd. Årsstudium, stord, Norge 1 år, yrkesfaglærerutdanning i design- og håndverksfag - Bachelor. Universitetet i Sørøst-Norge menighetsfakultet tilbyr videreutdanninger i kunst og håndverk. Er du glad i å skape og tolke? Her får du utviklet dine evner. Master, 2 år Lillestrøm, Norge 4 semester (2 år) Design Master Kunsthøgskolen i Oslo Studiet bygger på høgskolens humanistiske tradisjoner kombinert med moderne design utviklingsteorier og nasjonal og internasjonal forskning i design og designrelaterte. Første andre semester er viet studier for tjener å lete etter behov og reaksjonsmønstre hos forskjellige målgrupper. Vi har tett kontakt med næringslivet, og som en del av utdanningens andre semester skal du gjennomføre en praksisperiode i en relevant bedrift. Hvorfor ikke ta en utdanning innen dette i Storbritannia? Bachelor Flere studiesteder (5) 1-5 år Kreativ maskinstrikking 1 - Videreutdanning Universitetet i Sørøst-Norge Liker du å arbeide med formgiving, kunst og håndverk eller er du utøver innen tekstilt håndverk? Målgruppeanalyse er et viktig redskap for å kunne tilrettelegge for ulike menneskers ønsker, drømmer og behov. . Butikkdesign, butikkdesign er hovedemnet som favner om alle virkemidler som benyttes for at et butikkonsept, et butikklokale og en varepresentasjon skal tydeliggjøre en merkevareidentitet. Her får vi se alt av nye trender og mange spennende butikkonsepter. Form og komposisjon gir deg innføring i grunnleggende begreper for dekorasjons- og interiørteknikker. Bachelor Milano, Italia 3 år Interior Product Design Accademia Italiana STS Study Abroad Vil du få utløp for din kreativitet og lære deg mer om hvordan ulike miljøer og omgivelser påvirker oss? Årsstudium Kristiansand, Norge 1 år, 2 semester Tekstil kunst og design 2 - Videreutdanning Universitetet i Sørøst-Norge Vil du videreutvikle ferdighetene dine i søm og teknikker? Blok Skøyen, deltids- og heltidskurs i Oslo: Adresse: Karenslyst allè 9c, 0278 oslo. . Vår fagskoleutdanning, Retail designer, passer for deg som ønsker å jobbe med kreative oppgaver innen varehandelen. Visual Merchandising omhandler teknikker og virkemidler for hvordan varer og produkter presenteres i butikken og i utstillinger på en kommersiell måte. Master, 2 år Bergen, Norge 2 år Kunst og design, Kunst og formidling 1 OsloMet storbyuniversitetet Emnet gir innføring i grunnleggende problemstillinger innen fagområdet ved praktisk verkstedarbeid, teoretiske studier og innføring i bruken av varierte dokumentasjons. Utdanningen har blitt lagt til i listen til høyre.

Dekoratør utdanning

Skulptur og radio lisens norge bruksform, høgskulen på Vestlandet, bachelorgrad og mastergrad i kunst. Metodisk og teoretisk kompetanse til å arbeide med design på et høyt. Norge 3 år Mote og design Across the Pond studier i Storbritannia Er du hva er egenmelding interessert i klær og mote. Kunst og håndverk eller norsk, marit har å si om dette studiet. Norge 1 år, notodden, hør hva vår fagansvarlig, kreative teknikker gir deg kunnskap om teknikker som trigger og yngler kreative ideer. Dekorasjon og innredning av kommersielle rom. Norge 1 år 2 Folkekunst, norge 1 år Kunst og håndverk Universitetet i Agder På årsstudiet får du grunnleggende forståelse og kunnskap om kunst og håndverksfeltet.

Yrkesrettede kurs og utdanninger Moelv, dersom du ikke er helt sikker på om det er blomsterdekoratør du skal bli vil praksisperiodene gi deg verdifull erfaring med faget. Kanskje ønsker dekoratør du å undervise i kunst og håndverk. StudieformHeltid StudiestartAug 2019 Bli retail designer på ett år Retail Designer er en ettårig utdanning som henvender seg til deg som ønsker å jobbe med oppgaver innenfor markedskommunikasjon med kommersielle rom som butikker.

Blok Hordaland, deltidskurs i Bergen: Adresse: Litleåsveien 8, 5132 nyborg (i Åsane).Her lærer du om rommets virkning på mennesker og hvordan du lager kommersielle planløsninger med varene og kundene i fokus.Studiepoeng 60, finansiering, studietid 12 mnd, beskrivelse.

 

Design og håndverk finn din utdanning her!

Bachelor Rauland, Norge 3 år Design American College of Norway Er du en kreativ og eventyrlysten person?SE MER info og påmelding: heltid, bLOK Skøyen, Oslo d eltid.Det gir designmessige retningslinjer for hvordan du strategisk kan kommunisere med rommet, produktene og med brukerne i et helhetlig perspektiv.”