Resultater trondheim oslo 2018 - Fylle på skysskort

uregistrert) er upersonlege og kan nyttast av andre, men dei kan berre nyttast av in person om gongen. Personen som nyttar billetten m likevel. Kan man fylle p

ett ungdomskort igjennom deres sider p nett eller m vi fylle p p bussen? Dere som bor/er kjent i Bergen, hvordan skaffer jeg meg skysskort? Spurte om f kj pe busskort p bussen i dag, men da sa han at jeg f rst m tte ha kortet, s fylle det p bussen. Veiledningen er litt eldre enn siste versjon av selve systemet. Derfor stemmer ikke alle bilder i MinSkyss med det som st r her. Til gjengjeld har vi f tt inn infoknapper i bilden. Pris: fylles p med minste verdi 360,-Kj p av kort: arbeidsmiljøloven Du kan fylle p / kj pe verdikort p : Om bord p v re ferjer; Kj p av rabattkort m betales kontant eller med bankkort. Nytt kort sendes til skolen og du vil f et midlertidig reisebevis til du f r nytt kort p skolen. Uten skysskort eller midlertidig reisebevis, m du betale for reisen hjem. Her finner du informasjon om skoleskyss for elever i videreg ende skole. Ungdomskortet kan ikke kj pes p bussen, hurtigb tekspedisjon og hurtigb. Hvordan fyller du p kortet? N r du mottar kortet er det tomt. P fylling av Ungdomskortet gj res p bussen, ved. Kortet m bestilles hos de enkelte fylkeskommunale transport selskap og fylles p hos utvalgte salgssteder. F lgende regler gjelder for det enkelte fylkeskommunale transport. Der vil de ogs ha mulighet til fylle opp kortene sine, sier hun.

Kristiansand biltilsyn Fylle på skysskort

Men ikke for mer enn en mnd av gangen. Når du klikker eller navigerer på nettstedet. Kortet gjelder på alle Nordland fylkeskommunes buss og hurtigbåtruter. Ungdomskort for ungdom under, vi bruker informasjonskapsler for å gjøre innholdet mer personlig.

P fylling av Skysskortet gjer du p billettautomat, hos sj f r eller p v rt kundesenter.Innskot er minimum.

Norske byer folketall Fylle på skysskort

fylle på skysskort Ungdomskort gjeld for ungdom fra 16 til og med 19 år og for 15 åringer som er i fylle på skysskort videregående opplæring. For eksempel 3 perioder, ved påfylling, hvordan fyller du på kortet. Ungdomspass gjelder for ungdom mellom 15 og 21 år og er gyldig i 30 dager. Og ved bruk av kort på bussen må legitimasjon fremvises.

 

Skysskort i Bergen - Bil og trafikk - Kvinneguiden Forum

Ellers så vises det til mer informasjon på internett siden til de enkelte selskap.Ungdomskortet er for ungdom fra 16.o.m.Ungdomskortet kan ikke kjøpes på bussen, hurtigbåtekspedisjon og hurtigbåt.”