1 advent vers, Flesland parkering. Arkitekt beskyttet tittel

på mobilen etter du har kjørt ut innen 48 timer. Skal du til Flesland flyplass går det shuttlebuss fra hotellet. Betal på betalingsautomaten rett før du kjører ut ved

å legge inn skiltnummeret. Maks kr 190,- pr døgn pr sammenhengende parkering. Ved utkjøring leses skiltet igjen og stopper p-tiden. Avtalt parkering, dersom du har en avtale med oss.eks har betalt parkeringen på forhånd har vi hvitelistet bilen din. Ladestasjoner fra Fortum med døgntakster. Vår pris for parkering ved Flesland ligger på en tredel av det du må betale på flyplassen. Dette er ikke en parkeringsbot, den er pålydende faktisk parkeringstid i henhold til gjeldende takster samt et fakturagebyr. Vegbeskrivelse hit i Google Maps, parkering Comfort Hotel Bergen Airport Flesland. Glemmer du å betale vil det komme en faktura i posten, dette er ikke en parkeringsbot. Vegbeskrivelse hit i Google Maps, et trygt deklaratorisk og godt parkeringstilbud ved Flesland flyplass Bergen.

Rett før du kjører ut kan parkering du betale til parkering automaten på stedet. Kjørevei, leieavtale kontraktsparkerin 1 Ved avreise med kort til automat her må du skrive inn ditt på bilen din. Hvis man parkerer lenger, betaling til automat, parkering med 1215 minutters gangavstand fra Terminalbygningen på Flesland flyplass. Hvis ingen betaling er registrert på ditt skiltnummer 48 timer etter at parkeringen har stoppet. Gå til side for fordelsparkering for ansatte. Tast inn skiltnummeret ditt og betal med kort eller kontanter.

Etter du bydel har kjørt ut fra parkeringsområdet kan du gå inn på m og betale innen bygge 48 timer. For det første døgnet deretter. Eks firmakort til firmabil og privatkort til privat bil. Billetten må legges synlig i frontrute for kontroll.

Sjekk derfor avtalen din med oss (f.eks bookingbekreftelsen eller leieavtalen).Hjelp meg med, avinor, bytt språk.

 

Parkering Flesland Lilandsveien

Legg inn skiltnummeret ditt på forsiden og sjekk hvilke parkeringer du har som er utestående og betal dem der med kort.Til hovedinnhold, iE kompatibilitetsvisning er på, du må deaktivere kompatibilitetsvisning i din nettleser for å benytte denne siden.Automatisk trekk: Via "kjøretøy" kan du knytte et kort til et kjøretøy og skru av/på automatisk trekk.Betaling med kort gjøres på forhånd på en av de tre betalingsautomatene på stedet.”