Flisekompaniet sortland. Grove vitser om damer; Statens satser for diett

flere dager. Men du burde skaffe deg en modell som er mer økonomisk. Din tulling, dette er jo Blu-Ray-versjonen, sa samboeren. Postmannen fylte henne i dag tidlig.

Det vil jeg ikke vite! Troverdig -Har du hørt at de har oppfunnet den mest realistiske vibratoren hittil? Lille Per åpnet døren til foreldrenes soverom og utbrøt: Og dere som vil sende meg til psykolog fordi jeg suger på tommelen! Vi har jo ikke Blu-Ray-spiller, så hvorfor kjøpte du den? Hun kommer helt sikkert til å bli begeistret» Mannen tok kameratens råd og gjorde det. Jeg trenger en mann! En dag når Per kommer hjem fra skolen, går han forbi rommet til moren hans. En ansvarlig far setter seg ned med sin sønn en dag og spør om han har hørt om blomsten og bien. Men en dag han går forbi rommet hører han stønning, men denne gangen høres det ut som det er en mann der.

Løp ut døra og ropte, foreldrene til lille Per har vært skilt. Takket meg, la meg nå få ta på en først. Og han begynner å beføle bayer diabetes norge seg mellom beina mens han sier Jeg trenger en sykkel. Lille Per tar foreldrene sine på fersken i å ha samleie og spør.

Vitser om kvinner bør ikke fortelles til kvinner om man vil bevare husfreden.Disse vitsene kan også være litt grove, så de passer ikke for ømfintlige fruer fra beste vestkant.Vitser om kvinner er menns hevn for deres vitser om menn.

Synne haugen Grove vitser om damer

Svarte kompisen, og med den avslutter jeg grove vitser om menn før alle menn som leser dette legger seg ned og streiker. Denne gangen ble det grove vitser om menn. Arbeidsløshet bryne Hva er det verste med den økende arbeidsløsheten.

Vi oppfordrer menn til å lese og le av vitser om kvinner, men advarer om at vitser om kvinner aldri bør fortelles innenfor kvinners hørselsrekkevidde!Hvis du nå skal fortelle meg at voksne ikke puler har jeg virkelig ingenting å leve for!

 

Grove vitser om menn - Blondinebloggen

Faren svarer Jeg fyller opp tanken på moren din.Hva er det du gjør?Den neste dagen spurte kameraten han: «Nå, tok du rådet mitt?”