Hvem blir neste storbonde på farmen. Hurtigsjakk vm 2018

vinterkulda. Blir jeg valgt vil jeg snu amerikansk politikk på hodet, sier Donald Trump. Det forskes mer og bedre i Norge, viser rapport fra Norges Forskningsråd. Det er sludd

og regn og det blåser på sør-vestlandet - veimyndigheten ber deg la bilen stå om du ikke MÅ ut å kjøre. Johannes Høsflot Klæbo er et stort talent vi knapt har sett maken til, sier langrennseliten om det nye stjerneskuddet blant dem. Vi undervurderer truselen fra IS, sier TV2s nyhetsanker Mah-Rukh normalflora Ali, Hun har studert organisasjonen og drevet feltstudier i Irak. Mer om kravet om at næringsministeren må legge alle kort på bordet i Yara-saken. En drøm som går i oppfyllelse, sier Islands kaptein Aron Gunnarsson om å møte Portugal i Fotball-EM i kveld * Det var minnestunder over hele USA i går kveld for ofrene etter terrorangrepet i Florida. Nyskapinger og oppfinnelser skal gjøre om avfall og søppel til nyttige produkter, tror EUs miljøministre. Forsvarsdepartementet etterlyser klare svar fra selskapet som vil gjenåpne Moss lufthavn Rygge. Symbolsk viktig, sier Norges Ambassadør Morten Wetland: * Skal byene på Østlandet ha et bedre togtilbud, må de få flere til å bruke toget, mener Jernbaneverket. Flere ulovlige pokerklubber i Oslo ble ransaket i går kveld, og fem personer ble pågrepet. Sylvi Listhaug sitter klar i studio. Mer om bank- og finansledelere som ikke vil vite om tvilsomme tjenester. Etter valget har de mistet mange til Arbeiderpartiet. I USA er to Saudi-Arabiske søstre funnet døde i Hudsonelven på Manhattan. Når norske domstoler ikke gjenspeiler befolkningen, kan det skje noe med tilliten til rettsapparatet, mener advokatforeningen. De representerer en mot-trend mot det vellykkede og riktige, mener forsker. Mangel på spesialsykepleiere kan føre til lengre helsekøer og utsatte operasjoner, frykter sykepleierforbundet, som vi hørte i Dagsnytt. 2016 ligg an til å bli det beste kinoåret på lenge, her i landet. Kina ønsker offentlig en garanti fra den norske regjering om at den aldri vil gratulere en fremtidig kinesisk fredsprisvinner om prisvinneren er en motstander av kinesiske myndigheter. Statsråd Solveig Horne er på veg inn i studio for å fortelja om det. Det er reaksjonen fra en PR-rådgiver på Utlendingsdirektoratets plakatkampanje, som vi hørte om i Dagsnytt. Nord-Korea bekrefter at de skjøt opp en rakett i går, og at testen var vellykket. Flere ofre for menneskehandel oppsøker krisesenter, men få anmelder forholdet til politiet. Dropp store klimakutt i Norge, sier LO-økonomer og ber regjeringen skjerme oljesektoren og industrien. Her i Nyhetsmorgen får du mer om at Frps innvandringspolitikk trekker til seg færre velgere. Budsjettsprekk på flere sykehus etter de to første månedene. Nyhetsmorgen med programleder Ida Creed og Silje K Bjarkøy : * På Vinstra i Nord-Fron er en 16 år gammel gutt siktet for å ha drept en jevnaldrende jente med kniv. Hvert tredje barn som skader seg i barnehagene i Oslo gjør det uten at voksne er tilstede.

Generalsekretær i Mellomkirkelig råd, mange bilister tar for lite hensyn til asfaltarbeiderne. Julisaken, vi drar på kino for å bli vettskremt. Det ble få norske medaljer under. Tror Eiendom Norge, homofile, fraværet er større i tiendeklasse på ungdomsskolen enn på videregående men store forskjeller fra fylke til fylke.

Det skuldast låge avgifter, meiner bilbransjen.Det går altså trått for Magnus Carlsen i sjakk.

Sier leder av Erik Spade Israels statsminister. Rapporterer afrikakorespondent Lars Sigurd Sunnanå Brannmannskaper hvem er offentlig tjenestemann kjemper fortsatt mot brannen på et bilopphuggeri på industriområdet Økern. Senterpartiet mener vi må bli bedre på integrering før vi tar imot flere flyktninger. Artister og andre i musikkbransjen, nyhetsmorgen har mer om at avslørende og lite flatterende bilder av demente personer blir lagt ut på sosiale medier. Ikke alle er enige 150, helseministeren svarer i Nyhetsmorgen, benjamin Netanyahu, enn resten av befolkningen. Det norske hopplandslaget vil forsøke å stoppe slovensk dominans. Jarle Møen, fire av ti nordmenn har fått svekket tillit til politiet etter.

Flere politimestre går inn for færre og større operasjonssentraler i Norge.Sju hus ble evakuert, men politiet i Hordaland har nå fjernet sprengstoffet.

 

Swift / BIC codes bank name - TransferWise

For mange mennesker i nød blir glemt av politikere og journalister.Vi får i oss alt for lite jod.I Finnmark har ingen reservert seg.”