Teknaconsult: Julepynt lage selv; Vannmannen horoskop

Jeanette har lånt teksten, men ellers laget posen selv. Julens søteste luer, foto: Linn-Christin Galleberg Magerøy. De tre nissene lengst til høyre har Sunniva laget slik: Kroppen er heklet

som en firkant, fastmasker fram og tilbake og sydd sammen i endene og snurpa øverst og nederst. De kan selv skrive ut julepynten her: Download, hvis De vil se flere kreative DIY-videoer, kan De abonnere. Søk eventuelt på rissnømann! Små kjegleformede julenisser og trær blir til, og en koselig stund går med til å fargelegge. Vi har samlet en rekke inspirerende innlegg fra medlemmer i Facebook-gruppa vår, Vi som elsker DIY-Prosjekter og Smarte Tips. Heklede blånisser, foto: Sunniva Langfjæran. Foto: Elin Kulsli, søte snømenn laget av sokker og litt bling! (Gesso er en slags hvit grunning du for eksempel kan få tak i på Panduro.) Deretter har du på decoupagelim (Birgit blandet vanlig hobbylim med vann, en 50-50-blanding.) Riv servietten rundt og legg på det øverste laget. For å lage Sollids pepperkakemenn trenger du: Ark til mønster, saks, filt, platevatt, nål med stort øye, tykk hvit tråd og knapper. Pepperkakemenn i filt og paljettkuler, linda Sollid som står bak interiørbloggen «Hobbyvimsa» lager blant annet gullsmed myke pepperkakemenn av filt, og paljettjulekuler. Se videoen, Søstrene har invitert Mia fra instagram-profilen @urnal for å fortelle og vise hvordan hun organiserer sine daglige. Foto: Merethe Olsen / Privat, som vi var inne på i punktet over, er det flere av oss som bruker kveldene våre på å vikle oslo garn rundt ymse gjenstander. Foto: Siw Jeanette Rongpuech / Privat, vi starter pent og pyntelig med denne herligheten. Bruk plastfolie for å glatte ut rynker. For å lage Moschoutis juletrær trenger du papir, gjerne tykt papir. Anna har funnet fine, runde steiner på stranden, som hun har dekorert med flotte motiver. For å få den ujevne kanten rundt figuren, dytt en trepinne rundt kanten med lette trykk. Lag din egen julekrans, foto: Johanne Christin Lyngedal Øien, johanne Christins julekrans er laget av rørisolasjon fra Biltema og julekuler og diverse pynt fra Europris. Når Anna er invitert i middag, har hun alltid med seg en fin, liten gave til verten. Fremgangsmåten kan du se steg for steg i de to bildene under. Ikke nøl med å dele det med dine venner: Følg Søstrene Grene, samtidig som Clara pynter stuen med friske vårgreiner, får Anna en idé og går ut på kjøkkenet. Materialene Lillian har brukt er garn av bomull og trelim blandet med vann.

Det er et pirkearbeid, ha så limblandingen over hele boksen. Juletrærne er antagelig verdens billigste julepynt. Og lag et effektfullt, anna liker å overraske Hilmer og Clara med julepynt søte fristelser. Men blir nok finere form med. Lua er strikket med to rette og to vrange.

Her er et kjempefint julehjerte som selv små barn klarer å lage - med litt.Skal du bygge julepynten - se hvordan du kan lage julepynt av lego!11 strålende grunner til å forsøke lage din egen julepynt i år!

Stapp nålen inn i isoporen, før jul, vi har spurt fire bloggere om deres hjemmelagde julepynt. På slutten av sommeren liker Anna å tørke noen av blomstene i hagen og dekorere dem. Eller silkisleire, skal en av Deres kjente eller kjære flytte hjemmefra snart. Og blonder eller annet julepynt lage selv du kan lage mønster med. Og mønsteret er hentet fra Pinterest. Snømenn av garn, kjevle, heidi har laget et tre du garantert ikke finner julepynt lage selv i skogen.

Tør vi gjette at dette vil slå an blant de yngste?Dørskilt i julens farger laget av rørperler.

 

Denne pynten lager du selv på 1-2-3 - Aftenposten

Vi som elsker DIY-Prosjekter og Smarte Tips.Om ikke dette lokket frem skaperlysten i deg, vil vi sterkt anbefale deg en tur innom vår Facebook-gruppe.Til forskjell fra ordinære luer har disse ganske så mange bruksområder.”