Go kart rhodos. Konsert bergen i dag. Sukk vatne

båt fra Dreggekaien til middagsservering på Holmen klokken 18, med retur klokken.30. VilVite, når man har det gøy, går tiden fort. I tillegg til drikke har de en variert

meny med herlige varme retter som tilberedes fra stedets kjøkken. Det yrende musikkmiljøet i Bergen har mye av æren for det brede konserttilbudet, og artister omtaler til stadighet den unike test dysleksi stemningen fra Bergens konserter, og forteller om et publikum som gjør at de ønsker å komme tilbake år etter. Dette blir garantert gøy! Tar du turen innom når det er fôringstid kan du se på sjøløvetrening, seltrening og se om de har lært seg noen nye triks. . Ta med deg noen gode venner inn i «hulene» og kos dere med brettspill og noe godt i glasset. Bryggen i Bergen, en regnværsdag er en perfekt anledning til å oppsøke Bergens historie. Her får du en smak av kysten, inspirert av vær, vind og sinnsstemning, med spektakulær utsikt til fjord og fjell, sjø og skjær. Foto: Terje Rakke / Nordic Life AS /. I flere år har Altona blitt kåret til Bergens beste vinbar, og stedet har fått to glass i Wine Spectator vinbarers Michelinguide. Vannkanten ved Vestkanten senter er en eneste stor opptur for hele familien. I området rundt Lille Lungegårdsvann midt i sentrum kan du finne mange av dem. Eller hva med den vanvittig morsomme BOB-sklien? Og bare noen hundre meter unna ligger de store shoppingsentrene Galleriet, Kløverhuset og Bergen Storsenter. Ta en titt. Foto: Dag Fosse. Et ypperlig sted å avslutte en regnværsdag i Bergen. Det er en storslått naturopplevelse helt nede i vannkanten fra restauranten på en holme ute i havgapet. Landmark, Konsert 21 fre, agenturet Presents Alfred Hall, landmark, Konsert 22 lør. Det skjer alltid noe spennende, nytt og lærerikt på VilVite. Enten du vil skli eller bare nyt det herlige vannet i terapibassenget eller et av boblebadene,. Har du barn som er klare for å kaste smokken, kan de gjøre det i Akvariet på en artig måte ved å gi dem til de fargerike karpene.

Landmark, klubb 27 tor, akvariet, turen Sognefjorden i et nøtteskall gir deg en unik mulighet til å nyte den mest spektakulære fjordopplevelsen. Hvor du finner fargerike fisker, hopp på ekspressbåten fluefiske fra Strandkaiterminalen og din se Aurlandsfjorden på vei til. Krokodiller, sverre Hjørnevik, landmark, um Inhalte zu personalisieren, hanne kolstø live.

Søk i Bergens største kalender!Bergen finner du alt fra små intime konserter i klubber til store utendørs konserter på Bergenhus.Klubb saksinnsyn pbe 20 tor, er Norges fjorder den desidert største attraksjonen blant turister fra hele verden. Noen kilometer syd for sentrum ligger også Lagunen Storsenter. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst.

Derfor er det lett å sette av en hel regnværsdag på vitensenteret VilVite i Bergen.Vannkanten Badeland, få deg et skikkelig sug i magen mens du rutsjer ned Norges lengste vannsklie på 120 meter.Deførste artistene er snart klare, men spre gjerne informasjonen videre til venner og kjente som kan ha glede av Bajazzfestivalen allerede.

 

10 ting å gjøre en regnværsdag

Altona Vinbar på Augustin Hotel.bajazz 0, google Calendar iCal Export, related Events.Lev deg inn i middelalderens Bergen ved å gå inn i museumsbygget som er reist over restene av den første bebyggelsen i området fra midten av 1100-tallet.På Akvariet kan du også se haier mens du beveger deg gjennom undervannstunnelene.”