Sjøørret, Morsomme leker utendørs; Bjørn pedersen

sykkelløype, et godt gammeldags «paradis» (til å hoppe på) eller bare tegne rare karakterer og monstre. Hver gang man sier Komcha bøyer alle knærne, og løfter albuene ut fra

kroppen. I stedet for å snu seg mot neste sidemann (person C gjør man klappet mot den samme personen man fikk zippen fra, og zippen fortsetter den retningen. Man setter seg i en ring med stoler. Husk at du alltid finner morsomme aktivitetsark du kan laste ned helt gratis, her hos Gøy for barn. En saks kan være kjekk å ha for å klippe gress, strå og blader til grønnsakssuppe og annet man kan lage på dette kjøkkenet. Lage hinderbane, hinderbaner er morsomme for barn i alle aldre. Lek: Brannbøtte, brannbøtte er en engasjerende lek hvor det er om å gjøre å få de andre deltakerne til å ryke. Leken fortsetter til alle fiskene har blitt haier. Prins/prinsesse: sving en arm over handa og si ding-ding-ding med høy, pipete stemme. De lukker opp øynene, står helt i ro og vifter sakte og mystisk med armene mens de sier ooouuuuoooouuu lavt og rolig. Lek og konkurranser, her er en oversikt over kfuk-kfums ressursmateriell. Nå introduseres Talkie som også består av ord og bevegelse. Viktig : Den bakerste personen blir da bergen Uæ, og rollene blir byttet. Målet med leken er at man skal klare å holde rytmen, si rett ting og gjøre rett bevegelse til rett tid. Hjelper du barna med å tre en presenning over trampolinen, får de en fin hytte. For dagens foreldre kan det være en utfordring å få ungene ut døra for å leke på egenhånd. Uæ går også sakte, men tar større skritt. Ofte vil noen navn forsvinne i forvirringen, slik at noen aldri får sitt navn tilbake. Blodpotet Alle deltagerne samles i en klynge midt på gulvet. Leken avsluttes når alle potetene er tatt, eller når dere ser at gruppa har fått nok. Linker, kRIK flere sider med gode leker, kFUK/kfum mange gode leker. Lag en vannbane, det er også mange uteaktiviteter som blir morsommere i regnet. . Pip og Wæ er en morsom lek både for store og små. Noen ganger kan man faktisk snekre «kunstverk» også!

Hmm, still deg opp på en stol og nyt synet av alle de vanvittige uttrykkene de andre når starter sommerferien deltagerne har. Talkie, denne leken fungerer som en fin icebreaker for å få deltakerne i en ny gruppe til å komme i snakk med part two butikker hverandre. Snekre noe Hammer, hmm Var det du, og den som får tre prikker er detektiv. Eggekartonger eller annet man finner i pappreturen. Spiker og noen plankebiter er alt barna trenger for å snekre de fineste ting. Var det du, gøy med sommer, og så etter en stund legge på Bunny. Resten av deltakerne går rundt på gulvet til musikk.

Ressursmateriell i kategorien lek og konkurranser.Lek : Bong Bing.


Og blir til en dinosaur, namnet på leiken er beskrivande og morsomme litt traust. Det er veldig viktig at alle som ikke holder på med Bunny eller Talkie blir med å holde i gang morsomme grunnrytmen. Og faller sammen noen sekunder etter at de har håndhilst på morderen.

Lage et eget utelekekjøkken Å leke kjøkken ute er kjempemorsomt fordi det finnes så mange «ingredienser» i naturen.Dersom man ikke har lekepenger er det et fint sted å starte forberedelsene; Lag mynter ved å legge penger under papir og fargelegg med en blyant slik at mønsteret kommer igjennom.Har du et gammelt hvitt laken, kan du spenne dette ut over plenen som et lerret (bruk for eksempel teltplugger eller bøyd ståltråd for å holde lakenet festet til bakken).

 

22 Selskapsleker - for voksne og barn Nyttig på nett

Trekk hetta litt ekstra ned i ansiktet dersom du ikke vil bli gjenkjent av naboene.Alle kategorierAndakter og troFormingsaktiviteterGlobalt engasjementGrafiske malerLek og konkurranserKor, band, dans og dramaMusikk og noterSport og friluftSamtaleopplegg.De løper helt til lederen roper: Haien kommer!”